LLOGUER DE VEHICLES A LES TERRES DE L'EBRE
LLOGUER DE VEHICLES A LES TERRES DE L'EBRE

                                           LLOGUER FLEXIBLE A MIG TERMINI

Blaucar: l'opció de lloguer de vehicles a les Terres de l'Ebre.

 

Proximitat, servei, atenció personalitzada...

 

Oferim servei a les dos principals ciutats del territori Amposta i Tortosa, tot i que tenim petits punts d'entrega, recollida i atenció als principals pobles de les comarques del Baix Ebre i Montsià.

 

 

A blaucar donem prioritat a l'atenció personalitzada al client, per això creiem millorar el servei utilitzant els nostres mitjans per fer entrega i recollida a domicili, flexibilitzant horaris de recollida i entregant els vehicles puntualment i amb el millor estat.

 

Les nostres prioritats:

 

La satisfacció del client, és la nostra prioritat. Oferim el producte necessari per donar cobertura sigui un lloguer puntual  d'una tarda o una gestió administrativa per un lloguer a llarg termini. Fem front als entrebancs buscant solucions ràpides. Gestionem una flota diversificada entre turismes, derivats de turisme i vehicles industrials així com la compra-venda de vehicles a professionals del transport i empreses.

 

Coneixem de bona mà quin és el millor producte a oferir. Reconeixem ràpidament les seves necessitats, busquem solucions i ens adaptem dia a dia en busca de l'èxit.

 

El domini dels diferents productes del mercat, els serveis post venda i de manteniment contractats per blaucar.com, els garanteixen un estat immillorable de la nostra flota. Tots els vehicles estan contínuament analitzats, reparats i en condicions per ser entregats en qualsevol moment.

 

Oferim tot tipus de vehicles: turismes, derivats de turismes, mini van de 6 i 9 places i furgons de carrega.

 

     més Info a : info@blaucar.com o truqui’ns directament 606 967 138

 

el lloguer d'un vehicle a blaucar.com

per al dia a dia..

El lloguer per al dia a dia, l'entenem per aquells casos en que el nostre client ha sofert un imprevist o per una feina puntual per cobrir les seves necessitats amb un producte de qualitat. 

 

 

el Rènting blaucar.com

Entenem el Rènting com el producte base del negoci. Qualitat, tranquilitat, flexibilitat, servei,.. Totes aquestes característiques son condicions indispensables per trobar la satifacció del nostre client. Fidelitat, solucions envers problemes, satisfacció, negoci, estabilitat, son alguns del nostres objectius que estem complint. 

 

 

 

 

EVENTS ANY 2015

FIRA DE L'OLI I L'ESPARREC GODALL 2015

FIRA TORTOSA EXPOEBRE 2015

FIRA DEL CAÇADOR MASDENVERGE

FIRA AMPOSTA 2015

 

EVENTS 2016

FIRA DE L'OLI I L'ESPARREC GODALL 2016

FIRA TORTOSA EXPOEBRE I EBREAMBIENT 2016

FIRA AMPOSTA 2016

 

 

 

 

Venda de vehicles industrials

Garantia oficial del fabricant dels nostres vehicles, manteniments, reacondicionaments. 

Tel. 606 967 138

info@blaucar.com

BLAUCAR lloguer de vehicles

BLAUCAR renting

BLAUCAR lloguer flexible

BLAUCAR rent a car

BLAUCAR terres de l'ebre

BLAUCAR RENT A CAR